Menu Facebook
← Tilbage

Tom Davies

Under besøget blev vi bekræftet i at det er dybt professionelle folk, der står bag Tom Davies. Alle briller fremstilles pr individuelle mål. Nogle er skåret med laser – andre er fræst og nogle er sågar skåret i hånden. Fælles for alle modeller er, at de på et tidspunkt i processen forarbejdes i hånden. Brillerne gennemgår hele tre løbende kvalitetskontoller inden de forlader fabrikken. Efter dette indblik i arbejdsrutinerne forekommer en leveringstid på ca 4 uger på en skræddersyet Tom Davies brille pludselig ikke så lang!

Den britiske brilledesigner Tom Davies gør op med standardbriller, som kun passer brugeren ”nogenlunde”. Briller skal skræddersyes specielt til hver enkelt person.

Den unge designer har i en årrække levet af at haut couture tilpasse briller til engelske velhavere og sågar kongelige, som gerne investerer meget store summer i en passende brille.

I al hemmelighed har han sammen med en række investorer udviklet et designværktøj og en organisation, som kan fremstille briller tilpasset enhver bruger. Denne nye mulighed er enestående og en revolution for brillebrugere, som ønsker et personligt udtryk og en perfekt pasform med super komfort – til en overkommelig pris.

Brillebutikkerne udstyres med en række specielle måleredskaber og personalet uddannes i at tage præcise mål og rådgive kunden helt individuelt.

Man vælger en brillemodel fra et stort sortiment af muligheder. En sofistikeret serie af målinger tages af ansigtet. Herefter tilpasses brillen perfekt til den enkelte. Der arbejdes i materialerne acetat og titanium samt de to materialer i kombination. Når alle mål er taget og farver er udvalgt, tages et billede af kunden. I forhold til dette fotografi designes brillen færdig til den enkelte.

Fra firmaets egen fabrik fremsendes billeder med tre forskellige design-forslag. Efter valg af endeligt design igangsættes fremstillingen af brillen, som tager ca. tre uger.Den personlige brille leveres med kundens navn graveret i brillestangen. ”Oplevelsen er den bedste pasform og stil kunden har haft.” mener designeren.

Besøg www.tdtomdavies.com for mere information om dette nye, revolutionerende designkoncept i brilleverdenen.