Briller

For at følge den seneste udvikling inden for brillemoden er vi mindst på messe 2 gange om året i bl.a. Milano og Paris. Vi har konstant følere ude mht. nye trends og gennem dialog med vores kunder, sikrer vi at have det rette udvalg på hylderne.

Vores kunder vil også møde designs de aldrig har set før, eller i første omgang ikke ville drømme om selv at gå med. Vi har en del pionerere i vores kundekreds – dem skal vi også udfordre!

Vi er meget kvalitetsbevidste. Med vores lange erfaring på brillemarkedet ved vi, at der er meget stor forskel på brillestel, glas og kontaktlinser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og udvælger vores produkter med omhu. Det er til glæde for vores kunder og ikke mindst os selv.

Vi er eksklusiv forhandler af bl.a.:

Dita, Jensen, THOM BROWNE, Jensen Frames, IC Berlin, LA Eyeworks, Tom Davies, Lindberg, REIZ, Kilsgaard eyewear, Carlottas Village, RES/REI, Sospiri og Coblens.

Solbriller

Vi er mindst lige så glade for solbriller, som vi er for almindelige briller. Vores krav til de solbriller, vi tilbyder vores kunder, er derfor også de samme som på vores almindelige brilleserier. Vi vægter kvalitet og pasform højt – og har altid et stort fokus på at tilbyde de bedste solglas med styrke. På hylderne i butikken kan du altid finde et stort udvalg af sæsonens nye modeller – som både kan fås med og uden styrke.

Abonnement

Her har du mulighed for at dele udgiften på din nye brille ud over 12 eller 24 måneder, hvilket også er et naturligt interval for udskiftning af briller. Vi tilmelder dig PBS Betalingsservice, og du vil efterfølgende blive trukket det aftalte beløb pr. måned. Dvs en brille til 6.000 kr vil over 12 måneder koste dig 500 kr. pr. måned. Ved 24 måneder vil brillen koste 250 kr. pr. måned.

Med abonnementsbriller er der ingen udbetaling ved udlevering af din nye brille og heller ingen skjulte renter.

Emmanuelle Khanh

999.9

Lindberg

Barton

Thom Browne

Dita