Øjesten Lejekoncept

Hos Øjesten sætter vi høje krav til de briller, vi forhandler. Enhver brille i vores forretning er nøje udvalgt, fordi den repræsenterer kvalitet, æstetik og stil. Vi ved, at vores kunder er glade for, at vi har sørget for at udplukke det bedste, markedet har at tilbyde – både af mål, mærker og materialer. Vi forener vores optikerfaglighed med et øje for godt design, og vi er stolte af vores store udvalg af unikke briller.

Vi ved, at økonomien altid sætter en grænse et sted. Med et stort udvalg følger også mange muligheder, og det har altid været og vil altid være svært at foretage fravalg – men med Øjesten Lejekoncept kan du aldrig vælge forkert.

I al sin enkelhed går Øjesten Lejekoncept ud på:

Første beløb…
… er et fast, månedligt beløb på 198 kr./298 kr. (enkeltstyrke/flerstyrke). Til børn på t.o.m. 16 år er det kun 98 kr. Beløbet ændrer sig ikke, uanset om du vælger 1 eller 10 par briller.

Andet beløb…
… er 30% af den komplette brilles pris for hver brille, du vælger at tage med hjem.

Friheden til at vælge…
… er hvad du får, når du bliver Lejekoncept-kunde. Ganske simpelt.

Nu kan du tage chancen og få det par briller med hjem, der er lidt vovede. Du kan eksperimentere med din stil og sammensætte briller og outfits i farver, du måske ikke turde før. Du får mulighed for at skille dig ud, og for at have briller der passer til dit tøj, dit arbejde, din sport eller dit humør. Lige meget hvor mange briller du forelsker dig i, behøver du ikke lade dig begrænse.

Kom ned i butikken og hør mere – bestil tid til en snak om vores lejekoncept her.

Vi glæder os til at se dig!

Emmanuelle Khanh

999.9

Lindberg

Barton

Thom Browne

Dita